Central Oregon CC Science Center

Nestled into a hillside site at Oregon’s oldest community college, the COCC Science Building provides flexible instructional spaces that support both traditional and innovative ways of teaching and learning. Along with the enclosed lab and classroom spaces the building contains a wide variety of informal student study areas designed to encourage collaboration and interaction. The building maximizes opportunities to put learning on display, both within the teaching spaces and the public areas outside them. Each of the lab spaces is connected to its adjacent public hallway by large interior windows, providing views from the hallways to the activities in the labs. Floor-to-ceiling writing surfaces and display cases abound in the public areas of the building, turning them into places of education and discussion.

COCC Science Center Booklet